bila Pitih

Monday, March 5, 2012

Sayang dan anak2

as Salam

gambar Sayang dan anak2 minggu lepas..nie sejurus pg vet


dalam last post ada aku crita anak2 Sayang yang bercantum gara2 tali pusat tak terurai. So ni la gambarnya.

Lega dengar semua nie TAPI yang sedihnya my mum told me that 2 ekor anak Sayang, satu cam MomoeTaro dan satu kaler lembu NZ meninggal lepas sehari pergi jumpa vet...I have neither no comment  nor Q to ask sebab pada aku semua ni dah tertulis. si Sayang pun xde meroyan carik anak dia.
ada lehikmah dsebalik semua nie.

to Sayang harap awak xde merengus ngan Nanny ye..Nanny awak sampai nangis depan vet masa dorang selamatkan anak2 awak 

10 comments:

  1. AIE..ktk asal org cney sitok ka cnun kak? heheheh

    sayang..take care anak2 ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. V, kamek urang kota bharu. tp diam d'KL tok :)

      Delete
    2. ingt org sitok sbb pandey klaka srawak! heheh thumb up!

      Delete
    3. kamek rame kawan urang s'wak :)

      lenggok bahasa s'wak pun soft jak mcm lenggok bahasa kelantan

      Delete
    4. sbb kuat kmk madah ktk org sitok sebab nama ktk kak..haha tauk jak org sitok nama muslim or sik..susah beza juak.

      Delete
    5. hehehe nama asal pun bikin urang confuse juak. make jak nama online Marie :)

      Delete
  2. Tahniah Sayang, rindu lak nak tengok gambar anak syg yg lahir kat KL tu, tentu dah besor2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak Kim..anak2 yang dlu xde ngan mak

      Delete
  3. Harap Sayang dapat jaga anak2 yg tinggal ni dgn baik..jgn garang2 ngan Nanny..Kakak tembak kang! ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mentang2 bli pestol air selonggokkkk.

      Sayang tahu protect anak dari Misty yang bukan nak makan anak dia tp dia lak bila Misty xde lepak luar je..bukan dengan anak. mmg lepas nie kalau balik KB kne sunat la mek sumbing tu

      Delete

jari-jari gatal mengomen...