bila Pitih

Tuesday, October 30, 2012

nak perhatian nampak

as salam.


Oyen anak jiran.

mama dia balik kg braya.

rindu mama la tu.

kita menonton drama dia lak landing kat atas tv.

nampak sangat dia nak perhatian


tak kose aunt Marie nak layan weii


Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, October 29, 2012

makan sayur


as salam

sawi sebagai ganti rumput. mama Alma dorang balik dari Cameron Highland bawa ole2 utk kekucing sekalian


selamat menonton :P




Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, October 25, 2012

Joji: Eto antel

as salam




Joji: Eto antel Wait ni besh yaaa. grrrgrrr



Joji: om nom nom.Demok ya antel nie



White: hoi budakkkkk ko ingat eko aku ni menan ke???


*test guna software picsay via android*


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, October 23, 2012

sekarang dia bwk wifey


as salam

pagi ni si Abang bawa wifey mintak makan. 
Baguskan mamat ni.









Cantik kan minah ni...



Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, October 22, 2012

berkepit dan tdo

as salam

weekend bersama2 anak2 mama Eva...












Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, October 19, 2012

dia bawa anak lah

as salam.


sejak dua menjak ni dok feed kucing jantan area office ni.


few months ago nampak dia lepak ngan kucing betina n few kittens.

and time flies...now aku tgk kucing yg aku feed tu..AKA Abang bwa seko mitten follow dia mintak makan ngan aku. Aku assume tu anak dia sbb dorang baik n eko budak tu sama ngan si Abang.


both xleh pegang...hmm xpe lah..karang jinak sudah lak aku. ye la..bila dpt usap kang jatuh kasih kat dia.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, October 17, 2012

wordless

as salam

 hari mencaci pihak2 tertentu dalam hati








Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, October 10, 2012

abang Fitri

as salam

abang Fitri yang baik hati. cuci montot adik Joji :)

video

wordless

:-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, October 9, 2012

papaWhite

meoowww meeeooowww ( assalamualaikum)














Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, October 8, 2012

Fitri


as Salam


weekend spent masa layan baby Joji. sesambil tu layan yang lain2 gak esp si Fitri.

suka tengok abang ni..esp bila dia tdo













Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, October 5, 2012

baby Jojo dalam kenangan

as Salam semua

rentetan dengan post lepas tentang yang tinggal

entry tu xde gambar sebab line internet ni ada masalah. hmmm both broadband n yang kat telefon. 

so now ada few pics and vid late Jojo.

tenang kamu di sana ye...nanti jumpa kak Twinkle dan anak2 kawan aunty yang telah pergi esp yg dalam tempoh terdekat.







video

hantu nenen cam Kev. bagi susu botol dia layan kejap je pastu carik tangan.*saya tukang rakam*

juga...gambar last Twinkle and me.masa nie dia sakit yg memula jumpa vet.manja sangat2.agak2 dia dah tahu tu hari terakhir kami ...





buat kawan2 yang kehilangan anak/anak2bulu...harap tabah ye. 
semua ni hanya pinjaman dari Nya..termasuk kita 


Thursday, October 4, 2012

yang tinggal

as salam


semalam balik kerja kawan called cakap salah seko kitten yg saya tolong dia jaga sudah xde.

now tinggal baby Joji.


moga Joji di berikan kesihatan dan kekuatan


now abang Fitri hanya ada adik Joji


Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, October 1, 2012

manja ke mangada





as salam

anak  jantan jiran.

pandai ambil hati






Published with Blogger-droid v2.0.4