bila Pitih

Friday, October 5, 2012

baby Jojo dalam kenangan

as Salam semua

rentetan dengan post lepas tentang yang tinggal

entry tu xde gambar sebab line internet ni ada masalah. hmmm both broadband n yang kat telefon. 

so now ada few pics and vid late Jojo.

tenang kamu di sana ye...nanti jumpa kak Twinkle dan anak2 kawan aunty yang telah pergi esp yg dalam tempoh terdekat.







video

hantu nenen cam Kev. bagi susu botol dia layan kejap je pastu carik tangan.*saya tukang rakam*

juga...gambar last Twinkle and me.masa nie dia sakit yg memula jumpa vet.manja sangat2.agak2 dia dah tahu tu hari terakhir kami ...





buat kawan2 yang kehilangan anak/anak2bulu...harap tabah ye. 
semua ni hanya pinjaman dari Nya..termasuk kita 


7 comments:

  1. RIP utk ank2 bulus yg sudah pergi..

    Smge kite berjumpe smula di sana..Amin

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. betul tu MM..sedih tgk Win..:(
      Win jaga adik Jojo yer..

      Delete
  3. cedih bila kenangkan bebudak yg dah pegi ni... T_T

    ReplyDelete
  4. Sedih bila terkenangkan ank2 bulus yg dah PERGI TAK KEMBALI..
    Kita akn bertemu nnt syg2ku..
    Buat Baby Jojo n Win...Kamu sedang TENANG DI SANA..

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...