bila Pitih

Wednesday, January 16, 2013

luahan aje

As Salam


Sekadar mluahkan

Among cousins...padahal memsaing almost tiap hari online..to be specific berfb.

Tapi bab nak ajak buat makan senang je pesan kat 3rd party

Tak faham btol.

Even kat fb aku buat page khas utk family supaya senang buat announcement.

Ni telefon pun ada kalau tak silap.


Kang aku tegur kata aku garang. Pfftttt


Rasa xmo hadir je majlis tu. Bukan hadap private invitation tp kitakan beradab so please lah. Plus bukan saudara jauh..SEPUPU je


Makin canggih makin tak reti kot.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, January 11, 2013

sarapan

As Salam


Breakfast kat parking rumah tadi pagi.


Yg kelabu atau Abubu haritu hilang masa dia kecik..tetiba minggu ni ada balik


Yg putih tu kata jiran kucing yg dekat rumah teres depan...sesekali makan kat kedai runcit kat rumah ni..semalam kita perasan dia ada kat parking


Yg warna comot2 mak kandung si Sayang. Asal penghuni kat area shoprow kat depan rumah...now day nak masuk 2 months kot menjadi penghuni kat parking.


Sian dorang ni...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, January 9, 2013

Saturday, January 5, 2013

edc poyo tahun baru 2013

As Salam


Teruja btol pagi ni. Balik kaybee buat pertamakali dalam tahun 2013. Hehe sungguh la poyo.


Buat sahabat yg cukup umur hari ni...I balik nak amek gambar budak2 kat kg sempena nak buat online card for you. Terharu tak? Eheee


Till my next post. Adiossss


Eh buat kawan yang sudi hantar p kl sentral jap tadik...terima kasih. Lap you muah muah


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, January 1, 2013

my new year 2013

As Salam


I had a good one this year. 


A day before the date my brother and his family came.


On the 31st I went to uncle's place in Ampang. Supposed I went there to collect a letter but there were plenty of food to eat. So I ate ate and ate. Then I rushed back to because my cousin said she and her kids would like to come by to watch fireworks.


Got a good place to watch  in my neighbourhood tho.


Conclusion: Year end and start with close relative around.

2013 is get-along-with-family year I guess.


Published with Blogger-droid v2.0.4