bila Pitih

Monday, March 5, 2012

Jenny

as Salam

Last week attend kawan college punya majlis pertunangan. 
Happy rasa tengok kawan sorang nie dah melangkah setapak dari aku.

Happy lagik bila aku dapat kacau budak seko nie. Jenny kucing family dorang.
Jenny agak garang n susah utk dpegang...kecuali dengan bapak kawan aku.
Tapi pada hari tersebut aku dapat pecah rekod kluarga dorang. sentap bapa kawan aku tu
*gambar aku pegang Jenny xde*


 muka dia cam samsengkan?


9 comments:

  1. salah tu..samseng yg muka macam dia..ahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam Kakak ke? ooo takooot takoottt

      Delete
  2. betol la kakak...samseng mcm muka Jenny:)

    ReplyDelete
  3. kak, sama la macam kucing member ai.
    itu lagi pantang. pantang orang datang rumah.
    setakat ni 100% orang datang kena cekau.
    tapi rekod jadi 99.99% sebab kucing tu sayang ai.
    tercengang member tengok. tau apa ai cakap?
    ai kata "org kalau baik hati, kucing pun suka". kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai suka statement u yang last tu. terbaikkk bak kata bobo boy

      dan part pantang tu yang menarek gak. hehehe

      Delete

jari-jari gatal mengomen...