bila Pitih

Friday, May 25, 2012

budak2 bermain kotak

as Salam
hal kerja

Final Documentation 

total 5. satu settle. tinggal lagi 4.
kalau settle yang ni maka tinggal lagi 3.
phewww lega

utk yang ni aku n colleague kne g Pasir Gudang utk buat filing atas arahan client



1 crate ni ada 82 envelopes dan 5 thick files.

bukak balik n repack,courier hantar Pasir Gudang semalam n next week aku akan mem-pack-kan diri pergi kejar kotak2 ni.



cecepat la habis semua ni.sesunguhnya buat Final Documentation ni bukan la best.

so minggu depan bercuti horey2 ke Pasir Gudang la aku. 

9 comments:

  1. Oh man....mama meyi tene pegi jb ter? elok2 dalan dauh tu tau mama meyi.. :)

    Yang benar,
    Toby

    ReplyDelete
    Replies
    1. time tacih Toby. jaga Ami leklok taw kang Ami ikot mama sama susah lak :p

      Delete
    2. takpe..Ajib tate kalau ami nak itot mama pon takpe..beliau blh jagekan titeorang.. hehehe

      Yang benar,
      Toby

      Delete
    3. amboiiii. kemain Ami tu yer. xbley Ami xleh follow. kang tak g kereje boss dia pecat

      Delete
    4. nak itot boyeh tak? Minggu depan Kakak cuti seminggu..hik2

      Delete
    5. Choi!! tatak boyeh itot...ami nak itot tak boyeh puyak!! :P huh! majuk ah! :P

      Delete
  2. gi dating ngn Meowwmania..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite g kerja la Naz, MM kat Kluang.

      Delete

jari-jari gatal mengomen...