bila Pitih

Thursday, March 1, 2012

Leap Year Babies

as Salam

semalam singgah rumah Kakak lepas habis waktu kerja. sedang lepak2 aku dapat MMS dari my mum. 
hm..xde debar sangat ..biasa2 je. 

isi kandungan MMS tu aku dah boleh agak. senyum je. lepas tu rasa cam nak tepuk dai. tp ingat balik..tu adalah rezeki dari Allah



kata my mum semalam dalam jam 1.30pm Sayang selamat melahirkan ENAM hekor leap year babies.  perghhh semangat. kita doakan semoga kali nie si Sayang dapat menjaga anak2 dia dengan jayanya :)

so sekarang dah ade 14 hekor meowwwww semuanya *pingsan*


******************

my MOM called this morning. 
sad news..leap year kitties tu lahir kaki bercantum to each other. my mom perasan masa dia tukar lapik kotak Sayang. 
then pg vet tadik, buat check up bagai..kata vet tu tali pusat anak2 Sayang tersimpul. and now alhamdulillah semua dah selamat...tapi seko je yang nampaknya ada kesan kecacatan sket macam ayah Ngah dia.

11 comments:

  1. hurray!!! congrats nanny!! alhamdulillah...sayang and d babies selamat semua...syukur ya Allah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sayang. Camnerlah tu sampai bersimpul2 tali pusat anak tu, sayang...? Apapun Alhamdulillah, semuga semua sehat & cergas

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak Kim.

      knowing Sayang tu maybe dia reti lagi nak handle newborn kitten

      Delete
  3. Tahniah... wah lgi 4 thn Mummy blk sambut birthday korang yg pertama k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. ha'ah.

      lama tu baru cukup setahun

      Delete
  4. tahniah...hehehe bertmbah la lg ahli baru yer...yelah 4thn tu...dh tua dah mak tok rs hihihihi

    ReplyDelete
  5. birthday 4 tahun sekali tu..cayalah..

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...