bila Pitih

Thursday, March 1, 2012

Anak Comot Saya

as Salam

lately banyak pula update pasal anak jantan nan seko nie. 
manatak..kat kg dia yang paling boleh d'harap sebagai penunggu.

aritu sampai2 rumah mak..dia ada. balik dengan muka baru lepas repair kete. terus dukong dia n snap gambau.
giler comot mamat ni


16 comments:

  1. haha sama dgn bobo..repair keta..comot pun hensem!

    ReplyDelete
  2. Muker dah macam bulan penuh... bolatttt

    ReplyDelete
  3. sayang kamu anak mama marie yang comot. cute kan spesis ni, gaya apa sekali pun, comot mana pun tetap menjadi pujaan hatiku:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah cute. blom tgk lagi aksi manja dia secara LIVE.

      Delete
  4. huuuu takut lak tengok kucing jantan besar...
    *trauma*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misty tak pernah wat pape yang mentraumakan saya. selalu pesan kat dia jgn buat perangai jantan kat kawasan rumah sbb kita tak sanggup tengok

      Delete
  5. comot tapi tetap kacak! yg tak tahan muke bengang Misty mcm kene paksa ambik gambar dgn mama die..ahahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..macam dia dok maki mama dia dah

      Delete
  6. mcm x rela amik gambar je Misty nie..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia sangat tak rela.kuikuikui

      Delete

jari-jari gatal mengomen...