bila Pitih

Saturday, February 25, 2012

syukur

as Salam

earlier this week aku ada post kat wall FB tentang ibu beranak 5 yang sangat memerlukan rumah/tuan.

dorang 1family menumpang kat tangga office..pandai mak kucing tu cari tangga..tahu2 aje ade sorang hamba Allah yang suka kucing :p

so lepas 2 hari post ada orang yang berminat adopt 1family berkenaan. Alhamdulillah syukur. so semalam aku ajak Kakak Pramugari Melampau temankan :)
lepas kerja amek dorang semua n ke rumah Kakak..jam 8 baru bergerak ke Damansara Damai AKA DamDam..tempat tuan baru dorang tinggal

suker tengok bebudak yang adopt dorang tu..dorang mmg sangat suka ngan kucing

Semoga dorang selamat dan bahagia bersama tuan baru.

trimkas to all friend n kenalanan yang terlibat dalam kerja amal ini. Godbless u all.

bawah nie gambar 1family yang bertuah yang aku post kat FB :)

 mak kucing yang manja dan penyayang





si kelabu nie..masa nak amek semalam dia dah xde. ada orang dah amek la tu




yang kaler itam nie garang sket tapi manja ngan mak dia


11 comments:

  1. alhamdulillah..usaha kt nak membantu mereka2 ni dipermudahkan olehNya...semoga insan yg sudi adopt tu di murahkan rezeki krn sudi berkongsi rezeki ngn 1famili ni...dan marie jg yg bersusah pyh mencari rumah/tuan untuk mereka...syabas kwn2 :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Muga berlipat ganda rezeki dan kebahagian semua mereka yg terlibat, aminnn... tahniah Marie

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..syukur..rindu lak nak kena gigit tgn ngan bebudak kecik! hik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke rindu kne sembur ngan itam tu? ekekekeke

      Delete
  4. tahniah jugak wat marylin dan kak pramugari terlampau sebab jadik resQ....mudah2an tuhan perbanyakkan rezeki korang d masa2 akan datang..amiiiinn

    ReplyDelete
  5. tumpg hepi gak sbb bebudak kecik yg kiut miut ni da ade yg meng'adopt'nye... yeayy! yeayy! *sambil lompat² bintang*

    err... kim slm ngan kakak pramugari melampau² tu eh! ngee~

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...