bila Pitih

Tuesday, June 22, 2010

memanggil-manggil dari kejauhan

aku rasa aku gadis pantai sebab lately terasa pantai memanggil..bukan shopping complex pantai timur kat kaybee, bukan pantai dalam kat kl mahu pun hospital pantai. nie pantai beach owhhh bukan beach club sebab saya prefer rum jungle :)

rasa nak p lepak PD lak..aritu TC,kuantan. jom chika kita bawak diri pg berjemur sana. aku pg PD last lam 2 or 3 tahun lepas kot,ngan chika. then lepas tu aku kerap ke TC sbbnya pantai tu lam town and paling best ade mcD. masa riang masa hebattttt di mekdonel!


4 comments:

  1. salam~

    hehehe... sy arie2 blk PD.. tapi amat jarang sekali ke pntai PD sebabnya fobia.. :)

    have a nice day at PD nanti... :)

    ReplyDelete
  2. MPW: happy? xde la sangat..biasa2 je
    LPL: haaaaaa awak kan asal sana. kuikuikui

    ReplyDelete
  3. jommmm... rindu nak jemur kulit ni

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...