bila Pitih

Friday, June 25, 2010

masalah orang

seorang teman.

kantoi suami curang

ade dia cerita kat aku

aku layan la dengar sbl suh dia buat yg terbaik

ye la..msalah dorang

bab rumah tangga nie aku xleh campo

aku pun lom nikah

tadi mintak tolong aku nyamar,call office hubby dia

sebagai teman aku kesian

tp sebagai teman jugak aku xmo campo plus buat keje2 cam nie bukan kepakaran aku

kesian. usia lom sampai 30 tahun...tp dah cam nie

teman aku lak spesis wanita melayu terakhir...

kalo aku..insyallah aku akan susahkan diri sendiri tangkap laki aku

entah lah.

masalah orang

masalah aku??ade aku citer detail kat kengkawan?? TAK DE

share yang happy je ngan kawan2 sedih ku telan sendiri. anak perantau kene kuat..kne lak anak yatim cam aku nie.

wallhuallam.

4 comments:

  1. salam~

    huhuuh.. btl3.. masalah org xkan kita nak pndai2 kan?? setakat nasihat tu ok kot.. kalo lelbih kang, jd hal len lak.. :)

    ReplyDelete
  2. ehm..
    kalau aku kat tempat kamu pun akux nak call menyamar segala.

    dia perlu selesaikan masalah rumahtangga dia sendiri tanpa melibatkan org lain.

    andai nanti terjadi apa2 dlm penyamaran tu, kita pula di tundingnya. :)

    kita hanya boleh bantu mendoakan :)

    ReplyDelete
  3. uii jgn masuk campur bahayee...

    ReplyDelete
  4. btol3... bahaya la beb. di buatnye laki dia sangkut kat ko, lain plak jadinye...(bad joke) kekeke anyway i think u made a good choice. very wise my dear, very wise...

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...