bila Pitih

Tuesday, February 2, 2010

kaybee oh kaybee

penyakit aku dah datang kembali. 
last aku balik kaybee raya haji. 
tu pun balik sbb raya. 
aku xsempat hilangkan demam rindu kat tempat2 yang selalu aku lepak n lalu...antaranya kawasan skolah rendah n menengah ku, kedai2 abah ku tpt aku wajib paw ayam sebanyak yang aku nak(actually paling2 pun 2 ketul wing n rib). lepak ngan anak jantan ku...misty yang kata mama dah makin jadi raja kat area aku.
aku rindu ronda2 town ngan kete kecik aku. 
rindu kat anak2 buah aku..esp si eddleen yang dah masuk darjah satu..si irham yang walo xrapat ngan aku tp kalo aku balik mesti melingkar kat aku
aku rindu ngan view both rumah tempat aku membesar
ngan kata lain aku HOMESICK. sebab aku spesis balik 2/3/4 bulan skali.
so CNY lagik sminggu lebey. confirm n insyallah aku balik.
tak sabarnyaaaaaaa.

2 comments:

  1. yeaaaa...balik kg..hehehee..kami pun balik kg gak..balik kedah.

    ReplyDelete
  2. Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...