bila Pitih

Monday, March 4, 2013

Syukur

Assalamualaikum


Time flies...baby Joji dah meningkat usia. Dah besar sihat manja dan manja.

Few weeks ago dia dan kakak n abang bertarung melawan sakit.

Abang Fitri dan Kak Enon tewas :(

Tapi dalam kesedihan tu ada kebahagiaan. Joji selamat.

Kelmarin tilek2 mulot dia..tgk taring bawah dah berlapis...tanda gigi kekal akan mengambil alih gigi susu. Errr ade ke gigi susu pada haiwan??

Moga Joji membesar dengan sihat







Pertamakali keluar dari rumah...bawa sat turun ke rumah kita.
Kemain dia nanges sbb berada kat tempat asing.
amek ko...orang nak balik sat dia nak follow





























Last pict Joji with late Fitri.ni la kerja mat sekoni...membuli para senior

9 comments:

  1. nomeynya joji..

    smoga mbesar ngn sihat & kuat! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah tp mat ni sgt manja n penakot

      Delete
  2. dekat2 rupa acham dh ni...moga membesar kuat dan bertenaga spt kakak gthans..hihi..:P

    ReplyDelete
  3. eh besarnya joji macam da sama besar ngan papa white

    ReplyDelete
  4. alololo...membesar bagaikan juara ye joji...moga terus sihat untuk mummy.. =)

    ReplyDelete
  5. smge trus sihat dan mnceriakn idup mummy anda okeh :D

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...