bila Pitih

Monday, February 25, 2013

sawang mawang

Assalamualaikum


Lama dah x hapdet blog.

Rumah pun dah mcm gua.

Ampunnn kawan2.

Saya masih xde perasaan nak update blog. Errr alasan tu boleh terima tak?


Actually few weeks ago kite kehilangan kucing. ..kucing kawan tp sbb kerap lepak rumah dia maka kesan kehilangan sgt terasa.


Sad news kan?

Kalau good news..mcm tak nampak lak. Huuuhu


Anyway lama tak balik kg. Rindu kat budak2 sana.


Btw tahun 2013 start acara neuter kucing2 kat kg. Last year lagi nak buat tapi mama cakap dekat tpt govt sentiasa penuh. 22nd Feb hari tu baru dpt hantar sepasang. Lepas ni nak kejar sesi bulan March lak. Harap kali ni dapat la neuter si Sayang kepayang tu.


Untill next post.

Babaiiii


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

  1. sbr yer marie...kat kg tu usaha lagi yer..kali ni kembar yatimah lak kena neuter yer..hehehehe

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...