bila Pitih

Thursday, December 6, 2012

Penangan Daiso

As Salam


Tadik g meeting kat opis client. Otw balik nampak kedai baragan jepun Daiso dah bukak. Huh apa lagik..kaki secara automatic melencong. Usha2 barang so aku beli 3 barang.


1.penyangkut plastic bag dalam kete

2.bekas letak tin minuman

3.key holder hand strap. Dalam gambar yg berwarna biru


Lama dah aku carik item no satu dan dua tu. Alang2 dah ada aku grab.


So lepas ni kalau pg meeting kat office client berkenaan akan ku lawati Daiso


Nota: office client tu kat area solaris dutamas. Kat sana sila parking kat tiang warna biru sbb Daiso berlokasi kawasan parking warna biru.

Sana gak letak Publika shopping arcade.


Sekian


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 comments:

  1. dekat dalam OU rasanya pun ada satu kn?dah lama tak ke daiso.sbb barang2 dia sangat comel.penah beli benda yg golek2 untuk runcing kan dagu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. err ada kot. kita tahu lg satu kat 101 mall puchong.
      ha'ah barang2 comeln harga rm5. so kalau nak sopim kne make sure barang yg nak beli harga kat luar lagik mahal :p

      Delete
    2. betul..kalau x nanti sampai rumah menyesal beli..takpun eh beli ni utk ape eh?hehehe

      Delete
  2. festaim dgr kedai daiso..:)

    *barukeluardarihutan* huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uni: kita tahun pun dari kawan gak.jakun masa memula pg :P

      Iela: sekarang dah tahuuuuuuuuuu

      Delete
    2. kita lak dah lama dgr..tapi tak penah jejak..ekeke ;p

      Delete
  3. tak beli menan bebudak bulus kew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah sbb kitakan ada stray je...

      Delete
  4. mama mary : kecik nya tulisan.. sakit mata lah sy ni rabun..
    Daiso mmg merambangkan mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana: ni setting kita tak reti lagik. sbb kalau tulisan comel ni kita post via phone

      Delete
  5. Poncho: Anty..melila tuk tite ngan kak tachi gak...kami nk menan

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...