bila Pitih

Sunday, November 4, 2012

gaya Joji tidor

as salam

lately banyak lak post gambar baby Joji.

kucing yatim piatu yang asal kat parking rumah. sian..kecik2 dah xde kasih sayang mak dia

age: 2 months
sex: male
breed: Tabby DSH











13 comments:

  1. geram betul lah tgk pewot si Joji tuh hihih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la KL MM..kita picit2 pewot Joji

      Delete
  2. xpa la boleh berkasih sayang ngn abang fitri

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tdoq jaa boleh mcm ni dgn abang fitri...kalau tak cam martun dengan paku :p

      Delete
  3. alololo..macam omey rina....rina pk umo omey rina masa rina jpe dh masuk 2 bln...bwk pi vet, vet kata baru nak masuk 5 minggu budak tuh..pun sama macam Joji, anak yatim yg menagih simpati. Joji, be good kitty ya.. semoga membesar dengan sihat..

    p/s: omey rina kecik2 dulu ok je ..xmemilih langsung..dia sedar sapa diri dia masa tuh..laa ni...mmg sungguh xsedar diri....FUSSY sgt2...sll pecit2 muka dia sbb gerammm.... rina dulu xreti nk tgk kecantikan tabby...tabby ni unik rupanya2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rina...dak tecit ni perasan dia dah dewasa..hari2 main ngan abang n kakak kaki empat. tdo dlm buaian lagik...pastu makan nak yg dewasa plus kalau kaki atau tangan terpijak sesuatu mesti buat2 geli.

      dah ade sifat ngader mat Joji ni.

      paling best Joji suka kene cium. dasar jantan belang :p

      Delete
  4. memang cumil sangat si joji nih:P. gewam aunti tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kita post lagik gambar Joji ni ye sis :)

      Delete
  5. lahai muncett nyer puyutt...sedap picit tu..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheee peyut tu dah bebas cacing. monchet sbb makan tp tumbesaran bantut sbb minum susu Pet's Own Milk je dari umur 7 hari

      Delete
  6. eh warne die hitam yg cantik menawan la..kan kan..

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...