bila Pitih

Tuesday, September 4, 2012

31 Ogos 2012

as salam


weekend minggu merdeka me spend great time with bffs and close friends. 
malam 31st layan burger bakar kaw2 yang indah khabar dari rasa. tu tekak kite..tak tahu la taste tekak korang cane :)




next day attend majlis kenduri kawin kenalan blogger


pastu otw balik layan cendol bakar yg terbaekk. cendol bakar namanya. lokasi adalah area kg assam jawa, selangor :)


and next day lagik pegi Kg Pertak,Kuala Kubu Baru...berpicnic sakan. 

nak ke sana mesti lalu dam kat kuala selangor ni.
nampak tak betapa keringnya tempat tadahan air ini?? hmmm sendiri fikir la ye warga selangor sekalian :)



suka dengan nature n air kat tpt tu sangat sejuk dan bersih







 motif post gambar ni?? nak tunjuk btapa jernehnyaaa sungai ni. *sila focus yer*

jernihkan???

manyak syiokkk mandi sungai esp bila ada ini worang




:p

********************

posing time :)


oppa gagnam style


ade nyelit gak tu si adik ensem :P

indah alam ciptaan Allah. so sesama la kita menjaga keindahan dan kebersihan.

6 comments:

  1. cuti2 mesia..hik2
    best cendol tu..kalau laa ader penghantaran kat umah kan best..ahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. by the time sampai semua dah cair lalalaaaa

      Delete
  2. Best kan.. Nnt kite olan piknik beramai2 lg yer... Syok sungguh.. Hehe

    ReplyDelete
  3. best..best..best!! seronok sangat ;)

    ReplyDelete
  4. teringin sgt nak join korg gi mkn2 mandi manda n bjimba2 tp cik abg ai tu pmalu...tu yg pyh sket nak ajak...*pmalu nyeh la sgt!* ;p

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...