bila Pitih

Thursday, July 26, 2012

katil siapa??

as Salam

dah nyaris seminggu tak update blog. maaf ye kawan2 kenalan semua. kita ada je yang nak post TAPI sedang dilanda kemalasan :P

ni cer korang tengok katil siapa yang bersepah dan macam kne gigit dek sang buaya


 meh tengok gambar yang lagi sket besar


nampak kesan hasil seni yang macam kne gigit dek sang buaya???  

ini semua hasil seni ---------------> sila scroll

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

.


hmftttt. ni la tukang angkara.tak malu btol dengan anak dia si Solo

10 comments:

  1. eh jadik cantik pulak katil bergigi-giti camtuh hehe..

    ReplyDelete
  2. mahal tu katil tu. kat kedai takder jual, nak kena tempah kat si pembuatnya.. he. he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nanti suh papaWhite buka kedai

      Delete
  3. Replies
    1. ha'ah sgt creative n muka pun tak bersalah

      Delete
  4. kompem dia nak katil baru..hahahaha

    ReplyDelete
  5. ahakss...pandai dia gigit kotak tu sama rata. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kotak baru dah bagi...dia buat lagi gak benda sama

      Delete

jari-jari gatal mengomen...