bila Pitih

Thursday, June 7, 2012

me back

as Salam

alhamdulillah dah selamat sampai KL terchenta jam 530 petang semalam. lega untuk minggu ni sebab tak perlu ngadap file yang berlambak n mlepak buat kerja dalam warehouse client. kang lepas ni kne g lagi sebab principle tak bagi docs yang lengkap,.

PENAT tapi rasa best sangat2 sebab dapat sesambil bercuti :)

KL-Pasir Gudang-KL-Temerloh-KL-Pasir Gudang-Batu Pahat-KL dalam masa 2 minggu 

jauh perjalanan luas pandangan gitu kan.

rumusan aku kat Masai (Pasir Gudang) aku berkenalan ngan 2 kekor je kucing gelandangan n sempat bg sedekah kat mereka. alhamdulillah.
selain dapat menonton barang2 yang tak aku hanya dapat baca masa quote barang2





kat Temerloh lak aku berkenalan ngan berpatin2 ikan patin :p



kat Batu Pahat lak aku berkenalan ngan ayam belaan my sdara punya abang.


Beso kan? katanya ni ayam bandar tapi d'bela d'kampung. dia kat kg tu dia seko2 je ayam yang ada. tipu..tadi nampak seko kawan sama jantina dia dok tunggu nak pg jenjalan. Ayam ni demok n sangat beso sebab baka n tempat juga makanan dia. jinak dan kesangapan sebab spesis dia cam pupus je.

juga kat BP..lebih tepat kat Parit Raja aku berkenalan ngan ni semua :)






so lepas ni kalau nak borong kerepek aku dah ade tempat nak singgah.kalau aku g johor le :p

9 comments:

  1. elehhh...BP tu dah dekat benor ngan Klg nape tak singgah?? nyampah

    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi jgn wat statement gedik. kita g bekerja bukan leisure2 yer. masa sgt mencemburui. plus kita ngan colleague bukan sensorang

      Delete
  2. nanti bawak kite g jalan sane pulak tau :D hikhik... psst.. tak rindu Panda ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tak rindu. lepas magrib je terus terjah rumah mama eva :p

      Delete
  3. ayaaaa best yaaaa jayan2...drive jauh2 mesti penat marie...selamat pulang ke KL..eh bila kt nak berjimba2? hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat. eh .. tu la..bile ye? hmmm

      Delete
  4. sedap kepek tu..maseyy..ehehe

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...