bila Pitih

Friday, June 22, 2012

cake??

as Salam

tadik masa drive datang kerja tetiba aku craving sangat2 nak makan kek. 

ni gara2 aku layan page wife ex schoolmate. 

since sekarang ni hujung bulan so aku bersabar dlu..singgah 7E bli cake kat bawah ni buat cover kempunan :P


and below ada lah kek yang aku duk kepingin



nampak menarek kan? sangat seswai utk kanak2 sbb warna warni tu yang menarek. pape tentang cake ni leh rujuk link ni.

selak2 calendar...patut la aku kepingin sangat...rupanya lagik 2 minggu daaaaa. hinssss

10 comments:

  1. hishhh...pepagi dah gmbr makanan krukk krakk *bunyik perot*


    psssttt....apa yg lg 2 mggu tuh ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ni lagik laaaaa.

      2 minggu tu...kawan baik pompuan normal nak datang

      Delete
  2. eh,,uni pon dah lama dok usya2 resipi kek kat blog mat gebu..
    konon2 nak wat la kan...haha

    smp mimpi2 kot...punya la tringin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat kek dalam mimpi je la ye Uni :p

      Delete
  3. kalo kwn nk dtg mmg ngidam ea..hihi

    ReplyDelete
  4. macam2 kne..mengidam antaranya :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hahaha tengok je ni.

      kang makan btol..*abes demok*

      Delete
  6. ahaha..baru tadi cakap ngan Waty teringin nak makan kek..sama lak..kikiki

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...