bila Pitih

Tuesday, May 8, 2012

Poyo

as Salam

semalam kne hantar few docs kat office client. since kne hantar 9 bulky files so aku hangkot sorang colleague. since kami nak berjimba atas jalan so colleague aku suggest makan kat restoren yg namanya Poyo yang beroperasi area office client. dia tahu tempat nia via JJCM

so lepas settle hantar docs aku dan dia mcarik la restoren berkenaan.

simple restoren. 

mmg seswai ngan lokasi office dan office dan office dan tempat menghabiskan uwang

menu all malaysian


dan ada gak Poyo Fried Rice with calamari n shrimp. 
ni colleague aku yang order


and aku layan nasi ulam *1st time kot aku makan nasi ulam*


untuk hilangkan dahaga lak kami order ice lemongrass lemontea. 

ilang dahaga :)

tentang harga...pada kita..dah ok la kalau d'bandingkan dengan harga kat restoren anak chep malaya yang ada kat area sama 


juga lempeng pun ada jual kat sana taw. very the malaysian punya selera 


lokasi lak : 


lastly...jangan tanya aku napa nama restoren  ni Poyo.


16 comments:

  1. sedappppp jer rupenyer. nyum nyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni maok try laksa sarawak :)

      Delete
  2. poyo nyer... nnt bawa la i gi sana. hehehehe mode gedix

    ReplyDelete
  3. baru nak tanya kenapa nama dia POYO..hahaha
    owner malaysian ke ape?? kot2 POYO maksudnya sedap ke.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaysian Sue.

      Poyo mebbi ramai orang muda sebut.

      cam..Poyo la Sue ni :p

      Delete
  4. org yg makan kat sane mesti poyo kan?? eheheheheh

    Mya

    ReplyDelete
  5. maybe letak nama tu sbb sesape yg penah mkn kat situ, sure ade yg publish dlm blog or pesbuk ke... x ke poyo camtu... opsssss!!! jgn mareee....*geget kuku* ;p

    ReplyDelete
  6. Aritu dah terjah mee jawa baris situ jugak. Lepas ni leh mempoyokan diri terjah POYO pulak. ;)

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...