bila Pitih

Friday, May 18, 2012

kerja+cari makanminum

as Salam

last Thursday meeting lagik. kat Solaris jugak. jumpa client sama jugak tapi lain personnel.

so cam biasa la lepas meeting aku nak explore Publika ni. since parking company bayar n tpt ni baru sekarang banyak tempat makan minum tempat berpesen bukak. Menarik. Ada banyak tempat makan minum, ada gak super market.

so kali ni aku tapau smooties kat tpt nie.


ada pilihan smooties,crushes,juices dan boosters.

pilihan aku adalah Mango Magic yang contain of mango, fresh banana, mango nectar,TD4 low-fat vanilla yoghurt & ice  

sedap.masam2 manis rasa banana :)



menu yang sempat aku snap gambar :)

plus ada popcorn yang seswai utk veggie people


*popcorn ni tak sedap*

so lokasi tpt ni...kat Publika, Solaris Dutamas, KL

4 comments:

jari-jari gatal mengomen...