bila Pitih

Wednesday, April 4, 2012

work

as Salam

last month a crate of 'gift' arrived. *suprised sangat2 masa tu*



no notification pape pun dari UK. aku expect barang lain yang sampai TAPI



final documentation lak yang sampai

urghhhh..menatang ni agak la banyak dan nak kne tukar file since client already tetapkan rule file macamana kne guna :(

me and my 2 colleagues berkhemah atas lantai that day to sort all files utk hantar ke pasir gudang





dari file biru ke file puteh. jenuh jari jemari kami yang mulus ni.

8 comments:

  1. hehehe xpela...kalau aku tentu2 kurus dh...jari je lah hahha..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesan dari semua tu..jari aku makin kurus..JARI je la :)

      Delete
    2. ahaha..cayok2..tahniah sbb kurus...jarimu itu..;p

      Delete
  2. jari2ku sakit selalu, kerna kerja hari2.. he, he.. takper semua tu duit, kan..

    ReplyDelete
  3. memula kurus jari dulu, time angkat file tu baru kurus badan skali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah KM...kurus masa tu je sebab lepas settle bedal air bergelen2 :P

      Delete

jari-jari gatal mengomen...