bila Pitih

Thursday, April 26, 2012

Percutian si Panda 2

as Salam

2nd day

Panda ada aktiviti

golek2,panjat,gedik2




lepas tu









budak tenit ni sedang cari akal nak balas dendammmm

12 comments:

  1. amboiii...bestnya Panda jenjalan tak ajak mummy pon yerk

    ReplyDelete
  2. go panda go...kt balas dendam....hantar kucing hitam nama Tam kat dia..hahahaha..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh..kucing hitam mmg dah ada kat sana..si Janna

      Delete
  3. amboi..ini lah ektibiti Panda kat rumah mama Eba yang dok sibuk cerita kat tatak sampai telinga tatak bernanah tu?? ekekeke..last2 tak tau nak buat ape doyek2 je sampai nak carik idea nak balas dendam..hikhik...

    ReplyDelete
  4. si kecik comel...(rasa nak ada baby kucing...huhuhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila la Hud..agak2 Kuya jeles tak?

      Delete
  5. mmg bocan tenok boya tu..ekeke ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengki laa tu. pahang xde dlm senarai langsung

      Delete
  6. ade cambungan lg ke cite dak panda nih? ke cite yg diulang ulang je...? ekekeke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ada lagi 2. tapi tak ulang2 :p

      Delete

jari-jari gatal mengomen...