bila Pitih

Tuesday, March 20, 2012

Lumut part 3

as Salam

kat Lumut aku sensorang je lam bilik besau sangat2 tu. incik kG book bilik seluas alam tu bersebab. sebab memula dia mmg set in his mind aku datang ngan BFF n kedua sebab dia mmg akan stay bilik tu soon as aku check out since dia akan ber out station kat sana till 21st Marchie. so for a night bilik tu jadik hak aku dan dia menompang kat rumah kawan :)



malam tu aku mmg tdo awal dengan semua bantal jadik tembok. best ooooo. 

pagi...aku sorang lagik. incik kG kata nak datang but client dia panggil meeting. dusssss. 
since aku xde pape plan slain packing utk balik KL..aku pun layan le snap gambar bilik tu n area depan bilik.

so korang layan je la gambar2 yang aku snap dari camera handphone yg biasa2 ni

view dari balconi tkt 4








view dalam bilik yang leh buat padang futsal



 dapur yang berkabinet agak besar

 tpt ni aku panggil bilik merokok sebab hanya bilik kosong

 small extra room

 main bed :)

 luaskan???


kipas ada,aircon pun ade...sendiri pilih

agak jam 11.10 baru incik kG datang...suh check out sbb dia ada hal lagik plus nak pg lunch sebelum aku say byebyelove . nasib aku dah pack awal pagi lagi.  *check out time jam 12.noon *

*bersambung lagi daaaa*

6 comments:

  1. siap bersila tu ambik gambo

    ReplyDelete
  2. mesti laaaaa. boring punya pasal :p

    ReplyDelete
  3. eh marina?
    dlu abg uni pnh keja c2..housekeeping je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah marina. western best marina

      housekeeping pun baik dik..janji kerja halal :)

      Delete
  4. gambar yg 2nd last tu ada momok kat dalam tu....makk!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo momok yerrr

      ni mak lampir datang

      Delete

jari-jari gatal mengomen...