bila Pitih

Monday, March 26, 2012

bercuti

as Salam

khabar tak best.

semalam awal malam kita start cik netbook pastu g mandi.

lepas semua settle tgk kat cik netbook ku yang cumel tu..
masih kat windows start up

so kita tunggu la sambil tgk berita tv
tapi..erk balik ke windows start up
 
haih. 
comfirm2 dah cik netbook wa KERO-SAKAN

so no blog post until further notice since I only update blog using personal netbook/pc.

note: incek kG dah tanya khabar netbook tu..harap2 dia nak *uhuk* belanja *uhuk* repair

10 comments:

  1. uhuk2..harap2 KG nak laa belanja repair tu..uhuk2 ;p

    ReplyDelete
  2. Bestnyer kalo ada org belanja kaaann... hihihi

    ReplyDelete
  3. asyik "pau" cik KG je kejenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh incek kG sanggup lagi merelakan la Naz

      Delete
  4. Uhuk2 belanja repair je ker?? uhuk2...kronik plak batuk aku nih...belanja baru tak dapat ke :P (aku plak lebih2) ekekeke


    Mya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..netty aku tu pun dia yang suggest blikan.. aku layan je if dia nak blanja repair :p. BLI baru tak kot sbb mnatang tu still in good condition

      Delete
  5. laaa...siannya..
    guna phone jela update blog.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. iskhhh..phone kita lom secanggeh tu lagikkk

      Delete

jari-jari gatal mengomen...