bila Pitih

Monday, March 19, 2012

anak2 angkat-White 3

as Salam

again..tentang White

mamat bolat ni asal stray yang menjadi penghuni kat parking rumah. 

kurus+garang+liar walau hari2 bagi makan oleh seorang hamba Allah. bukan saye ye

but one day sorang hamba Allah ni nampak dia tak sihat..dan berusaha lah utk menangkap White tapi gagal. and one fine morning White surrender. tengok2 kaki sebelah kiri mengalami kelukaan yang teruk.
d'pendekkan citer...wat g vet n kaki yang luka tu tak dapat d'selamatkan so....jadik la cam lam gambar d'atas.

now White dah ada mama yang baik hati dan White juga sudah jinak tapi tak mesra sangat ngan orang lain kecuali mama dia :)






7 comments:

  1. waaahhh.. masing2 ade sofa sendiri..
    kid, bobo, merlin sure dengki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la Bella...kusi pelastik ke :P

      Delete
  2. Untung White diselamatkan oleh mama die.. terima kasih mama White.. :) Allah saje yang dapt membalas jasamu :)

    Mya

    ReplyDelete
  3. mmg bahgia bila kita dpt bantu si comey ni..moga Whita dan yg lain2 sihat slalu..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki White bersama mama Misty ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr White bukan ngan kite tapi ngan kawan kite..kita sesekali pergi menganggu hidup White je :p

      Delete

jari-jari gatal mengomen...