bila Pitih

Wednesday, March 14, 2012

anak2 angkat-White 2

as Salam

post ni rentetan dari yang semalam

few days nie aku pg bersadai kat rumah sorang kawan yang mempunyai 8 hekor anak bulu.

dorang semua well behave laaa sangat dan sangat mesra

salah sekor tu adalah White. he is a very special cat.
special tang mana? cer korang tengok balik gambar lam post tu bebetul

mamat muka manja lagi tak bersalah ni berkaki tiga...so sah2 dia sukar menggaru certain part kat badan.. so now dia nampak aku je terus bg isyarat mata supaya aku naik atas kerusi n garu badan dia yang besar gabak tu. hampeh




11 comments:

  1. nape kaki dia ada 3 je..? dia ensem

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan ku bg rumusan sebab tu kendian :)

      Delete
  2. memey feeling lah tu, White muka cute !

    ReplyDelete
  3. cute sgt white ni...adehla..tgk byk kali gmbr dia pun masih tersenyum2

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aku post lagik gambar dia ekkkk

      Delete
  4. comeynya white..

    kak uni nk pgil snow white leh..?haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. snow white tu nama anak mama KIm :)

      Delete
  5. Amboi2...kemain awak ye white...dilayan macam raja dek mama Marie :P mcm ni aunty pon nak mintak tlg mama Marie garukan blakang la :P

    Ekekekekek

    Aunty Mya

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...