bila Pitih

Friday, February 10, 2012

Sayang yang poyo

as Salam

Si Sayang sejak duk kampung mmg nampak sangat dia tu happy dan bahagia. Mana tak...dia dapat explore tempat AKA merayau suka suki sbb rumah kat kampung tu tanah persendirian+tak banyak rumah kat situ+jiran2 pong suka n ada bela hewan+rumah mak kita kat paling hujung..so mmg less gangguan

Plus dia ada peminat since 1st day sampai lagi. 
Sekarang she's pregnant. Sape lagi hubby dia kalau bukan 



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.



bajet sexy la pose cam tuh


.
.
.
.
.


Misty: glenya (miang) la Momoe ni.xde kucing lain ko nak ngorat

10 comments:

  1. lagu yg dinyanyikan tu mcm pnh ku dgr eh kubaca tp dimana yer..hihi

    ReplyDelete
  2. ahaha..ngader laa Sayang..nyampah konon..bweekk
    haah Ery..lagu tu ingin..yg kita nyanyi AKAN kugigit..maknanya mmg nak kena gigit..grrr

    ReplyDelete
  3. hahaha gatai la Momoe nih. malu aunty taw... :P

    ReplyDelete
  4. Aik? Ada baby lagi? Wow subur nyer sayang. Auntie doa semoga sayang dan hubby selamat menimang cahaya mata:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah Mama Tatami, kali nie dia rela

      Delete
  5. hohohoo..tahniah buat sayang dan momoe taro!! uncle misty jgn jeles...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle Misty pun tunggu newborn kittie from his jelita wifey :)

      Delete

jari-jari gatal mengomen...