bila Pitih

Tuesday, February 21, 2012

public phone

as Salam


nie anak buah aku..Eddleen Eddlee. dah darjah 2 tahun ni, 
gambar nie mmg bermakna la bagi aku sbb nie la pertamakali Leen guna public phone. Siap call ummi dia lagik. lepas tu dia malu2 lak nak cakap lama2. ngaderkan? dia mmg sangat2 tertarik nak guna menatang tu sbb kalau kat kg mmg tak sempat la sbb kalau ada pun kami dok lalu je

kalau zaman aku kecik2 dlu...public phone ni antara benda penting esp masa kat sekolah...korang lak cane?

16 comments:

  1. mmg..kdg2 ske ngusik kenkwn yg ngah call guy yg mereka ske kat sekolah kita kat belakang ngusik2 smbil cakap2 sekali supaya diorg xleh berasmara dana kat ctu hehehe...

    ReplyDelete
  2. oh... teringat zaman gayut2 public phone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke zaman nak buat spot check orang..tepon ni yang paling best!! undetactable

      Delete
  3. Zaman dulu takde henpon...so publik pon ni mmg bende paling utama yang perlu ada kat tepi2 jalan...kalo nak g telipon boyfren duit syiling berkepuk dlm beg duit comel2..ade katun2.. :P hihih... berbeza betul zaman dulu dgn sekarang...i wish i could turn back time.. :P

    ReplyDelete
  4. ahaha..ni benda penting dedulu..duk kl tepon mak..tepon member sekampung..syiling kena bawak satu guni..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat tepon sekampung ke Kak?huhu

      Delete
    2. wuyoooo tepon satu kampung tuuuuu

      Delete
  5. haha, msa dok asrama, awal2 pg lg g gna tipon ni...tkut org tgok, nnt klu ckp ngan mak msti nk nangis..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah buat reverse charge tak?

      adik kita selalu buat cam tu :)

      Delete
  6. zaman skrg budak2 pon dah terer pakai hp..public phone pon nowadays susah nak carik yg ok..vandalisme byk weh

    ReplyDelete
  7. public phone ni penting masa skolah menengah dan univ ....maklumla tu je media perantara nk kol family kat kmpong

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...kne lak dlu phone ada satu atau dua je yang boleh guna...sedih sangat2

      Delete
  8. penah curik line x guna public phone? hehe~

    *teringat zmn nakal di matriks dulu... haha!

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...