bila Pitih

Wednesday, February 22, 2012

Oranges

Pas Salam

Few days ago my mum mms gambar latest Orie with her lil furr oranges. Suka aku tengok gambar mereka...bolat2 je keempat2 limau mandrin tu...

my mum cakap sorang semua seiras...dia pun confuse..except ade seko yang ekor dia tak lurus..ada mengkok sket :)

gambar nie lepasOrie n anak2 d'letakkan dalam bungalow 3 tingkat kat luar rumah. Luas dan selesa utk mereka..juga senang untuk daddy Misty lepak sesama jaga anak2 :). gambar exclusive tu saya masih nantikan..manatak..mommy n daddy badan besar gedabak. so tak yah la Orie kuis2 suh Misty jangan masuk rumah masa dia kat dalam.

*tak sabar nya balik kg jumpa mereka2 nie*

si Sayang pula sedang sarat mengangungkan anak2. my mum said..kepengerusan dia makin ketara lately. 
Port tdo feveret dia depan peti ais..abis sesapa yang buka peti ais n klw terkena bhagian badan dia...kne tampo. haihhhh apa nak jadi la ngan budak seko tuh. 
si Momoe lagik la kesian...bila mamat tu nak bermanja..pun kne penampau. Momoe tu manja...manja sangat2..pasti dia tingat kat Minchus binti Misty :((

12 comments:

  1. kerabat oren mcm kucing2 saya la..xsabar nak tgk Papa mithali tu..nape Sayang tu eksyen sgt..cian Momoe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy mithali tu..nanti nanny dia mms gambar ye :)

      Delete
  2. 4bijik limau mandarin yg gumok+comel~
    nt besar sikit leh cam la pbezaan dyorg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..kne tunggu diaekor nie busat dlu :)

      Delete
  3. alololohhh,, tomelnyeeeee.. nak jantan sekor!

    ReplyDelete
  4. ish Sayang ni..harap2 anak dia tak mcm tu pangainya..ehehe..cepat besar yer budak oren!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap sangat2 anak2 Sayang tak cam dia. perengus tak habis2

      Delete
  5. buah oren mandarin ni ada peluang jadi macam beg buruk kakak... kekekeke

    ReplyDelete
  6. cite sal syg teringat yatimah..apalah khabarnyer kan..urm..

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...