bila Pitih

Tuesday, February 14, 2012

alhamdulillah 2

as Salam

semalam my mum called. ada satu berita gumbira horey horey. anak jantan saya si Misty dapat babies baru with his beloved wifey...Orie. dorang dapat 4 hekor anaks. kaler orange semuanya

Kata  my mum lagi...masa memula dia balik rumah dia mmg tak tahu 
berita baik nie..then my mum bwk dia jumpa wifey and anak2,suka dia..intai2 kotak.  
then dia kluar meraon lagik...pastu balik je utk 2nd round terus dia melekat kat kotak :)

si Sayang lak...tak marah pun bila tengok anak2 sdara dia tuh. sejuk hati....rasa dia mmg boleh terima anak2 yang bakal lahir nanti...insyallah. 

gambar anak2 baru?? my mum lum sompek mmg lagik:). harap bersabar ye semua. 
since berita gembira nie aku dapat lepas baca pasal abang Madan, insyallah anak Misty seko akan ada nama Ramadhan AKA Madan.....

15 comments:

  1. wahh..tahniah Misty..Sayang jaga diri bebaik yer..:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah.semogacselamat semuanya. Sayang pun sama, kene jg diri baikbaik yer:-)

    ReplyDelete
  3. bapak kucg pon cyg baby?ajaib~

    bapak kucg uni asyik nak mkn baby je..huk3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak kucing kita tak ganggu keturunan dia dan rasanya kucing2 yang kita bwa dalam kawasan rumah :)

      Delete
  4. tahniah misty dan orie...dan xlupe tuannya maryline...hihihih...semoga bergumbira ngan anak2 bulus yg baru

    ReplyDelete
  5. tahniah Misty..jadi Papa utk sekian kalinya..

    ReplyDelete
  6. tahniah...seronot tgk babies2..:)

    ReplyDelete
  7. Congratulations Nanny...dapat cucu baru lagi...and then tunggu sayang pulak...cucu lagi dan lagi..hikhik.. :)

    Mya

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...