bila Pitih

Monday, September 26, 2011

oh lala indahnya hati

sabtu lepas aku jadi guest kawan aku punyer office annual dinner. 

takde benda yang menarek selain dari dua sorang penyanyi ni. *dorang jemput 5 orang artist senua sekali*

aku kerap bump into him kat area KLCC and once kat Concorde KL few years back

to see him performing LIVE memang aku tak pernah.

gambar mkanan n whole event mmg aku xde sbb sjak brubah usia nie aku mmg xde minat nak snap gambar bagai also nak pg dinner bagai BUT sbb mamat nie aku SANGGUP

selama nie aku tgk via forwarded email je tentang ketaksuban peminat perempuan dia...muda mahupun yang makcik2 gitew. semalam aku jadik saksi






and below image para peminat taksub,,,




tu baru atas stage..bila dia buat rounding table masih ramai yang jadik cam stalker
but aku xde la sampai snap gambar aksi ketaksuban tersebut

*mak dapat salam Bang Nuar~owh lala

* gambar kurang jelas sbb guna kamera handphone je


4 comments:

  1. woww dpt jupe Anuar Zain! ai loike~

    ReplyDelete
  2. waaaa annuar tuuu...ni mesti asyik cium tgn xmo cuci..haha...(gurau je)

    ReplyDelete
  3. abe nuar..... pinjam tangan cik marie... hik hik hik

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...