bila Pitih

Monday, June 13, 2011

hidup biar happy

Saturday, June 11th aku bjaya dapatkan 2 tixx ke finale piala FA 2011. happy tak terkata. terus ajak cousin aku yang every year stakat nie jadik partner mempartnerkan diri. nyaris hari aku jadik xbest sbb tak de tixx.

sampai sana mybodyguards dah lama tunggu~sorry ye smua, cousin ku solat Asar sblm btolak :).

tahun nie aku kureng posing. gambar2 aku amek dari page my cousin je.

 Bunny and  Cat!

 sebelah dan bawah tu semua teman2 masa zaman skolah menengah. ex staff EFC.:)

selaut merah penyokong setia TRW. cam nie la semangat penyokong setia. tapi bila kalah majority cam haram!!

walau kalah 2-1 tp aku rasa happy sbb dapat jejak kaki ke SBJ plus dapat melaram jersey yang aku beli. huhu. eh kalah ye...huhu.

permainan sangat 'tawar' seolah2 ade mereka2 yang telah 'dbayar'.

3 comments:

  1. Happy selalu, senyum sampai tinge...

    ReplyDelete
  2. santek ah jc tuh..takde lebih ke cik marie hehe..

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...