bila Pitih

Tuesday, March 8, 2011

Miri.

lagi entry tanpa gambar.

aku sampai lam jam 745am. delay masa dah boarding. thank God aku dah delaykan meeting ke jam 11pagi. phew.

sampai Miri,aku senyum. sebab??
ptamakali aku sampai ke negeri fav nie. puashati rasa.
and aku tingat kata ex colleague few years ago
"Lie, ko sampai Miri hati2,ko jejak je kaki abis ****** tunggu ngan parang n senapang!"
Kak Ira...aku dah selamat jejak kaki n smua selamat. takde yang tunggu ngan parang n senapang. :)

Whole day meeting.

trip nie aku ngan MD je. 

Hotel..MD agak la bising sbb HR (cam biasa la) book hotel yang tah pape. mmg le dekat ngan office tp tpt tu adalah sangat DEAD. hotel pun sangat zaman dolu2.

Tak sempat nak amek gambo sbb aku bz bekerja. Kang aku pose pelik2 abis kantoi sudah ngan boss. dah le aku kantoi masa dinner. 

hari nie aku akan ke Lutong. tpt Petronas and Shell. then malam fly ke Kuching lak.

next time aku akan datang lagi...probably sorang2. yesh aku suka. akan aku explore Miri and make sure hotel dsettle oleh Miri punya colleague.

5 comments:

  1. cik marie hati-hati yer kat negeri org tuh, jln leklok kang kalo jatuh bangun sendiri heheee...

    ReplyDelete
  2. Cik Miri... eh, Marie... dah seronok jangan lupa balik tau. Ruby tunggu... ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. bestnya keje sambil jenjalan..:)

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...