bila Pitih

Thursday, January 20, 2011

got to go by Najwa Mahiadin

Lepas Zee Avi nie baru ade talent yg unik gak [bagi aku le]
Yuna smua tuh bg aku no diff sbb mmg aku tak nampak ape beza dia. sorry ye comment cam tu esp yg minat ngan minah tu. aku mmg lgsg tak minat ngan dia.

Then lately aku dengar lagu kat bawah neh kat flyfm. jatuh hati...thot singer seorang Niggah tapi malang tekaan ku meleset. orang malaya ye. orang cakap lagu senyum yg memula kluar tp mahap la..aku mmg tak layan stesen radio lain sgt lam kete. yg aku sokmo layan flyfm n capitolfm

o yeah,i dun go for looks but i go for brain..esp girls.~brunette rules!!

owh,anak2 johor patut bangga sbb family NM nie kelahiran negeri korang



4 comments:

  1. kalau tak silap dia ni anak Tan Sri Muhyiddin Yaasin kan...

    ReplyDelete
  2. Baru nk teka...tapi silap pulak...

    ReplyDelete
  3. i love this song... anak TPM tuh nyanyi cam ni...

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...