bila Pitih

Monday, June 14, 2010

break away 1st day


 on the way pegi TC..ye aku akan sentiasa sempat camwhoring walo bz mana pun!

buat kesekian kalinya aku membawa diri ke kuantan.pergi membawa hati yang membungkam geram kepada seseorang. haih...leceh tol bila timbul perasaan cam nie..baik ade scandal dari ake partner!
tp ape yang penting aku temui ketenangan. lepak kat TC ngan gf sambil mengirup udara segar ...mata memerhatikan anak2 ikan berenang di gigi pantai. whoaaaa. lama aku xcuci mata cam nie. 

adik sluar bunge2..akak suka tengok kamuuu*tp aku rasa dorang perasan aktiviti aku ngan gf aku*

 owh anak2 ikan lagie

sebelum tu kami lepak kat McD..layan makan sambil menikmati angin sepoi bahasa French Fries!! Masa Riang Masa Hebat..di mekdonel!

2 minah sengal

kami lepak sana dari jam 3 sampai lewat senja..oh ohohoho time tu kami sedang cuti bulanan ye so selamat le solat magrib :)
sunset

lepas tu kami pg ECM. makannn. sebab aku follow family dinner gf aku so no pic taken as aku menghormati privacy keluarga. Dinner kat Johnny's. layan steamboat

end of part 1..nanti sambung part 2. 
pg tempat lg best n jumpa view pantai yang sangat cantik...

 inilah kami..sorang bz twitter sorang bz camwhoring!





3 comments:

  1. sonoknya bercoti-coti m'sia :D

    ReplyDelete
  2. tedi: anak2 ikan versi berkaki dua
    meow: cuti2 ilang tensi

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...