bila Pitih

Tuesday, March 2, 2010

menumpang kaseh

aku lupe nak post. 
since aku sayang tol kat haiwan kesayangan Nabi Muhammad SAW, aku nak gak letak

masa aku balik kb 2 weeks ago, kat rumah abah ade seko kucing baru yang menumpang. kucing jantan tp comel, i named him HAFIZ. 

 
kucing nie walo dia baru tengok aku tp after terperangkap ngan rasuah ikan terus ngam ngan aku..esp bila aku ade hadiah nak bagi dia. minggu nie aku balik lagi..meh kita tengok hafiz masih ingat aku ke tak.

2 comments:

  1. kelass nama dier...hahahaha

    ReplyDelete
  2. nama tu timbul on the dot..sbb ms halau kucingkan selalu sebut pisshh pissh..dari situ la dpt nama tu

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...