bila Pitih

Monday, December 7, 2009

KB Mall runtuh? itu adalah fitnah semata2

smlm aku dpt 2 notification dari kawan n sdara...kb mall runtuh. berita tu mmg xmasuk akal lgsg pd aku..terus aku capai phone dialled no abg ngah kat kb,engage lak then few minutes aku dpt mms dari abg ngan,cam taw2 je. tajuk tragedi kb mall. terang2 bukan kb mall ygn runtuh tp ade kete jatuh dari carpark rooftop.

lepas tu terus aku update kat fb pasal nie..bukan ape aku nak betulkan khabar angin silap tu.
tak paham aku ngan org yg update kat fb...korang still ade contact kat kb buat ape nak letak berita yg tah pape kat page tu, dah tersebar berita xbeto,yg update lak tu orang2 yg belajar tinggi n anak VIP...tp tu la,orang nie ade memacam,and aku lak mmg langsung xbley accept brita salah lg xbenar. korang pk la sendiri ape akibat kalo terima terang2 berita xbetul nie....

the best is ms dpt mms aku dok pk kb mall tu kota sri mutiara and i was like..cane leh jatuh sbb carpark kat bawah??. lama gak aku mengong sendirik then aku pk...KB MALL TPT BARU.. baru aku sedar. aku penah park kete kat rooftop few times infact tu fav spot aku sbb kat roof top tu aku leh tgk view kb. anyway,kata abang aku ade 3-4 orang meninggal...pape pun kita tgu new kluar nanti. al-fatihah kpd yg berkenaan



4 comments:

  1. armouris: thanks for the reminder btw i like your health blog tho.

    ReplyDelete
  2. owh, the car pass down the roof top sbb the driver is texting, isnt it? me pun antara yg tertipu (tipah tertipu kawww..) coz was informed by sis in law yg the roof top bergegar n ade benda runtuh...hishhh think back, the mall is brand new unlike the Jaya building kan, kan?me like to spur $$ out there if got chances while in KB lol, whee else interesting to go, lol? KL got lots of Parkson already takkan blik KB pun nk terjah Parkson jgak???

    ReplyDelete
  3. MW: if m not mistaken that guy pushing the car and his fren or what so ever driving the car but she can't controlled it then u know la what happened

    ReplyDelete

jari-jari gatal mengomen...